Ingredientai
morkos
0.5
vnt.
svogūno
0.5
vnt.
poro
0.5
vnt.
česnako
1
skiltelė
pomidoro
1
vnt.
vištienos filė
1
vnt.
alyvuogių aliejaus
1
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
sultinio
2
stiklinės
konservuotų raudonųjų pupelių
200
g
špinatų
1
sauja
svogūno laiškų
2
vnt.
Gaminimo eiga
1. Morką supjaustykite įstrižais griežinėliais, svogūną – šiaudeliais, porą ir česnaką – griežinėliais, pomidorą ir vištienos filė supjaustykite kubeliais.
2. Puode su įkaitintu aliejumi pakepkite pjaustytą vištieną. Įberkite druskos ir juodųjų pipirų bei išmaišykite. Kai vištiena iškeps, sudėkite morką bei svogūną, pamaišykite. Tada sudėkite pomidorus, įpilkite sultinio bei sudėkite konservuotas pupeles. Kai sultinys užvirs, dėkite špinatų lapus ir pjaustytus porus, užberkite dar druskos ir juodųjų pipirų. Palaukite, kol sriuba užvirs.
3. Patiekite su pjaustytais svogūnų laiškais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai