Ingredientai

morkos 0.5 vnt.
svogūno 0.5 vnt.
poro 0.5 vnt.
česnako 1 skiltelė
pomidoro 1 vnt.
alyvuogių aliejaus 1 v. š.
druskos žiupsnelis
juodųjų pipirų žiupsnelis
sultinio 2 stiklinės
konservuotų raudonųjų pupelių 200 g
špinatų 1 sauja
svogūno laiškų 2 vnt.

Gaminimo eiga

1. Morką supjaustykite įstrižais griežinėliais, svogūną – šiaudeliais, porą ir česnaką – griežinėliais, pomidorą ir vištienos filė supjaustykite kubeliais.

2. Puode su įkaitintu aliejumi pakepkite pjaustytą vištieną. Įberkite druskos ir juodųjų pipirų bei išmaišykite. Kai vištiena iškeps, sudėkite morką bei svogūną, pamaišykite. Tada sudėkite pomidorus, įpilkite sultinio bei sudėkite konservuotas pupeles. Kai sultinys užvirs, dėkite špinatų lapus ir pjaustytus porus, užberkite dar druskos ir juodųjų pipirų. Palaukite, kol sriuba užvirs.

3. Patiekite su pjaustytais svogūnų laiškais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai