Vieno kąsnio sumuštiniai – labai populiarūs, kai laukia ilgas vakarėlis, kai užkandžiai ruošiami dideliam skaičiui žmonių. Paruošiami greitai ir paprastai, jie gali maloniai nustebinti savo skoniu. Paruoštus vieno kąsnio sumuštinius puoškite baziliko lapeliais.

Gaminimo eiga

1. MANTINGA sluoksniuotą bemielę tešlą atitirpinkite kambario temperatūroje apie 20 min.

2. Tešlą supjaustykite kvadratėliais ir kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 15 min.

3. Iškepusius tešlos kvadratėlius pjaukite per pusę.

4. Ant iškepusios tešlos tepkite maskarponės sūrį. Dėkite kumpį, juostelėmis pjaustytą marinuotą papriką ir alyvuoges. Papuoškite vieno kąsnio sumuštinius baziliko lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai