Ingredientai

mėlynojo svogūno 1 vnt.
poro 0.5 vnt.
konservuotų pupelių 5 v. š.
grūdėtųjų garstyčių 1 v. š.
majonezo 2 v. š.
druskos žiupsnelis
juodųjų pipirų žiupsnelis
špinatų 1 saujelė
silkės filė 1 vnt.
kalendros 1 šakelė

Gaminimo eiga

1. Mėlynąjį svogūną supjaustykite šiaudeliais, porą – smulkiais griežinėliais. Į dubenį sudėkite konservuotas pupeles, pjaustytą mėlynąjį svogūną ir porą. Įdėkite šaukštą grūdėtųjų garstyčių, majonezo, įberkite druskos, juodųjų pipirų ir viską išmaišykite.

2. Į lėkštę dėkite špinatus, pupeles su majonezu, silkę ir papuoškite kalendros lapeliais.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai