Ingredientai
mėlynojo svogūno
1
vnt.
poro
0.5
vnt.
konservuotų pupelių
5
v. š.
grūdėtųjų garstyčių
1
v. š.
majonezo
2
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
špinatų
1
saujelė
silkės filė
1
vnt.
kalendros
1
šakelė
Gaminimo eiga
1. Mėlynąjį svogūną supjaustykite šiaudeliais, porą – smulkiais griežinėliais. Į dubenį sudėkite konservuotas pupeles, pjaustytą mėlynąjį svogūną ir porą. Įdėkite šaukštą grūdėtųjų garstyčių, majonezo, įberkite druskos, juodųjų pipirų ir viską išmaišykite.
2. Į lėkštę dėkite špinatus, pupeles su majonezu, silkę ir papuoškite kalendros lapeliais.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai