Ingredientai
svogūno
1
vnt.
pomidorų
2
vnt.
IKI bazilikų
0.5
saujos
česnako
1
skiltelė
konservuotų pomidorų
250
g
alyvuogių aliejaus
4
v. š.
siračos padažo
0.25
a. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
apelsino
1
vnt.
Gaminimo eiga
1. Svogūną, 1 pomidorą supjaustykite stambiomis dalimis, kitą pomidorą – kubeliais, IKI baziliką susmulkinkite.
2. Į virtuvinį trintuvą dėkite stambiai pjaustytus pomidorus, svogūnus, česnaką, konservuotus pomidorus, 1 šaukštą alyvuogių aliejaus, siračos padažo, pagardinkite druska bei pipirais ir viską sutrinkite iki vientisos konsistencijos. Į pasirinktą dubenį dėkite kubeliais pjaustytus pomidorus, IKI bazilikus, alyvuogių aliejų, įtarkuokite apelsino žievelės, pagardinkite druska bei pipirais ir gerai išmaišykite.
3. Į pasirinktą lėkštę pilkite sriubą, pagardinkite paruoštais pomidorais ir patiekite.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai