Ingredientai

svogūno 1 vnt.
IKI bazilikų 0.5 saujos
česnako 1 skiltelė
siračos padažo 0.25 a. š.
druskos žiupsnelis
apelsino 1 vnt.

Gaminimo eiga

1. Svogūną, 1 pomidorą supjaustykite stambiomis dalimis, kitą pomidorą – kubeliais, IKI baziliką susmulkinkite.

2. Į virtuvinį trintuvą dėkite stambiai pjaustytus pomidorus, svogūnus, česnaką, konservuotus pomidorus, 1 šaukštą alyvuogių aliejaus, siračos padažo, pagardinkite druska bei pipirais ir viską sutrinkite iki vientisos konsistencijos. Į pasirinktą dubenį dėkite kubeliais pjaustytus pomidorus, IKI bazilikus, alyvuogių aliejų, įtarkuokite apelsino žievelės, pagardinkite druska bei pipirais ir gerai išmaišykite.

3. Į pasirinktą lėkštę pilkite sriubą, pagardinkite paruoštais pomidorais ir patiekite.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai