Naminis pomidorų padažas – ne tik sveikiausias variantas, tačiau ir puiki proga sunaudoti pomidorus. Kvapnus, pikantiškas – šis naminis pomidorų padažas neabejotinai taps jūsų mėgiamiausiu.

Gaminimo eiga

1. Svogūną stambiai supjaustykite, susmulkinkite česnaką.

2. Įkaitintame alyvuogių aliejuje kepkite svogūną ir česnaką, kol apskrus, ir dėkite per pusę supjaustytus IKI ŪKIS pomidorus.

3. Troškinkite apie 20–25 min. Dėkite cukrų, druską, pipirus, bei raudonėlį ir dar patroškinkite apie 5 min.

4. Gerai sumalkite su rankiniu trintuvu. Ir ragaukite!

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai