Ši lašišos sriuba tokia skani, kad jos panorės net įprastai žuvies vengiantis. Aromatas, skonis – ši sriuba tiesiog užburia. Patiekite lašišos sriubą su prancūzišku batonu.

Gaminimo eiga

1. MANTINGA prancūzišką batoną su česnakinio sviesto įdaru atitirpinkite kambario temperatūroje apie 30 min. ir kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 200 °C temp. 10–12 min.

2. Lašišos filė nuimkite nuo odos ir supjaustykite kubeliais.

3. Morką, bulves, česnakus ir svogūną supjaustykite kubeliais ir apkepkite įkaitintame aliejuje.

4. Apskrudus daržovėms dėkite lašišą pjaustytą kubeliais ir apkepinkite.

5. Pilkite vandenį ir dėkite druską bei pipirus.

6. Virkite apie 30 min. Išvirus sriubai pilkite grietinėlę ir sudėkite krapus.

7. Lašišos sriubą užvirinkite ir patiekite su prancūzišku batonu.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai