Ingredientai

pieno 150 ml
miltų 5 v. š.
sodos 0.5 a. š.
druskos žiupsnelis
aliejaus 5 v. š.
Kukurūzų ir rūkytos žuvies blyneliai – puikus būdas panaudoti šaldytuve besikaupiančius maisto produktus. Blyneliai gaunasi traškūs, kvapnūs ir sotūs. Kukurūzų ir rūkytos žuvies blynelius patiekite dar karštus.

Gaminimo eiga

1. Skumbrės mėsą nurinkite nuo kaulų ir odos, susmulkinkite peiliu.

2. Žuvį sumaišykite su kiaušiniais. Supilkite pieną ir vėl maišykite.

3. Sudėkite miltus, sodą, druską ir pipirus. Gerai išmaišykite. Sudėkite 4 šaukštus kukurūzų ir vėl maišykite.

4. Susmulkinkite saują petražolių ir įmaišykite į tešlą kartu su šaukštu aliejaus.

5. Keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų ir kepkite blynus po 2–3 min. iš abiejų pusių.

6. Iškeptus blynus dėkite į lėkštę, papuoškite likusiais kukurūzais ir petražolėmis.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai