Ingredientai
konservuotų avinžirnių
500
g
česnako
2
skiltelės
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
kumino
0.5
v. š.
džiovintos kalendros
0.5
v. š.
rūkytos paprikos
0.5
v. š.
citrinos
1
vnt.
IKI virtų burokėlių
2
vnt.
aliejaus
170
ml
ridikėlių su lapeliais
2
vnt.
Gaminimo eiga
1. Į indą dėkite konservuotus avinžirnius, česnakus, berkite druskos ir pipirų bei visus likusius prieskonius. Išspauskite 1 citrinos sulčių, sudėkite virtus burokėlius, pilkite aliejų (150 ml) ir viską sutrinkite iki vientisos konsistencijos, jei humusas bus tirštas, galima įpilti šiek tiek vandens.
2. Į lėkštę dėkite humusą, ant viršaus užpilkite likusio alyvuogių aliejaus, pagardinkite druska ir pipirais bei uždėkite pusiau perpjautus ridikėlius su lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai