Ingredientai
IKI lazdynų riešutų
150
g
IKI anakardžių
150
g
IKI migdolų
150
g
avižinių dribsnių
250
g
graikinių riešutų
150
g
IKI alyvuogių aliejaus
150
g
žaliosios citrinos sulčių
1
vnt.
datulių sirupo
100
g
druskos
žiupsnelis
Gaminimo eiga
1. Riešutus sumaišykite dubenyje kartu su avižiniais dribsniais.
2. Supilkite aliejų, žaliosios citrinos sultis, datulių sirupą. Įberkite žiupsnelį druskos ir gerai išmaišykite.
3. Gautą mišinį berkite į kepimo skardą. Kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 160 °C temp. 35–40 min., kas 10 min. pamaišydami. Galite patiekti su pienu.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai