Dešrainiai su aštria mangų salsa itin patiks mėgstantiems pikantišką skonį. Paruošti dešrainius neužtruksite – vos 10 minučių. Dešrainius su aštria mangų salsa valgykite dar šiltus.

Gaminimo eiga

* Mangą ir svogūną supjaustykite kubeliais, česnaką smulkiai sukapokite. Vyšninius pomidorus perpjaukite į keturias dalis.

* Sumaišykite pjaustytas daržoves ir pagardinkite aitriųjų paprikų dribsniais, druska, pipirais, smulkiai pjaustytais mėtų lapeliais ir alyvuogių aliejumi.

* MANTINGA dešrainių bandeles „Cosmos“ apkepkite sausoje keptuvėje po 2 min. iš abiejų pusių.

* Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite dešreles iš visų pusių.

* Į apkepusias bandeles dėkite dešreles ir ant viršaus sudėkite mangų salsa.

* Apšlakstykite garstyčiomis ir papuoškite mėtos lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai