Ingredientai
sunokusio mango
0.3
vnt.
mėlynojo svogūno
0.5
vnt.
česnako
1
skiltelė
vyšninių pomidorų
1
sauja
aitriųjų paprikų dribsnių
žiupsnelis
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
mėtų lapelių
1
saujelė
alyvuogių aliejaus
2
v. š.
MANTINGA dešrainių bandelių „Cosmos“
0.5
pakuotės
aliejaus (kepimui)
1
v. š.
pieniškų dešrelių
2
vnt.
garstyčių
2
v. š.
Porcijos: 1
Dešrainiai su aštria mangų salsa itin patiks mėgstantiems pikantišką skonį. Paruošti dešrainius neužtruksite – vos 10 minučių. Dešrainius su aštria mangų salsa valgykite dar šiltus.
Gaminimo eiga
* Mangą ir svogūną supjaustykite kubeliais, česnaką smulkiai sukapokite. Vyšninius pomidorus perpjaukite į keturias dalis.
* Sumaišykite pjaustytas daržoves ir pagardinkite aitriųjų paprikų dribsniais, druska, pipirais, smulkiai pjaustytais mėtų lapeliais ir alyvuogių aliejumi.
* MANTINGA dešrainių bandeles „Cosmos“ apkepkite sausoje keptuvėje po 2 min. iš abiejų pusių.
* Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite dešreles iš visų pusių.
* Į apkepusias bandeles dėkite dešreles ir ant viršaus sudėkite mangų salsa.
* Apšlakstykite garstyčiomis ir papuoškite mėtos lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai