Gamindami mėsainį su ožkų sūriu ir medumi neužtruksite. Nebent ruošite jų visą krūvą. Mėsainį su ožkų sūriu ir medumi valgykite dar šiltą.

Gaminimo eiga

1. Pomidorą ir svogūną supjaustykite plonais griežinėliais.

2. Iš maltos jautienos suformuotus paplotėlius dėkite kepti ant įkaitinto grilio. Pagardinkite druska, pipirais ir aliejumi. Kepkite iš abiejų pusių po 2 min.

3. Šalia sudėkite apskrudinti MANTINGA mėsainių bandeles su sezamais „Cosmos“ po 1 min. iš abiejų pusių.

4. Medaus ir garstyčių padažu aptepkite bandeles.

5. Ožkų sūrį pasmulkinkite ir sudėkite ant vieno iš paplotėlių – uždėkite kitą paplotėlį.

6. Ant padažu apteptų bandelių sudėkite špinatų lapelius, plonai pjaustytus pomidorus, paplotėlius su sūriu, plonai pjaustytus svogūnus ir viršutinę bandelę.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai