Tiks ir pusryčiams, ir vakarienei – brusketos su mėlynojo pelėsio sūriu ir kriaušėmis. O skonis – tiesiog užburiantis. Brusketas su mėlynojo pelėsio sūriu ir kriaušėmis papuoškite mėtų lapeliais ir apibarstykite smulkintais lazdynų riešutais.

Gaminimo eiga

* MANTINGA tamsią itališką duoną „Ciabatta“ atitirpinkite kambario temperatūroje apie 20 min.

* Supjaustykite riekelėmis. Duonos riekeles apkepkite keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių po 1–2 min. Pagardinkite druska ir pipirais.

* Kriaušes supjaustykite riekelėmis ir išpjaukite sėklas.

* Ant apskrudintos duonos tepkite pesto padažą, dėkite skiltelėmis pjaustytas kriaušes ir kubeliais pjaustytą sūrį.

* Sudėkite į lėkštę. Papuoškite mėtų lapeliais ir apibarstykite smulkintais lazdynų riešutais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai