Ingredientai
raudonasis svogūnas
1
vnt.
„IkI“ krapai
10
g
„IkI“ virti burokėliai
250
g
majonezas
50
g
malti pipirai
žiupsnelis
„IkI“ sviestas
50
g
sūdyti ančiuviai
100
g
Porcijos: 2
Greitai paruošiamas, subalansuotas užkandis. Puikiai tiks šventiniam stalui, vakarėliui. Paruoštus užkandžius apibarstykite krapais.
Gaminimo eiga
* Dubenyje sumaišykite smulkiai pjaustytą svogūną, krapus, virtus burokėlius, majonezą, balzaminį acto kremą ir maltus pipirus.
* Paskrudinkite duoną iš abiejų pusių karštoje sausoje keptuvėje arba ant griliaus.
* Ant apskrudintos duonos dėkite burokėlius, sūdytus ančiuvius ir papuoškite krapais.
* Laikykite šaldytuve, sandariame inde 2-3 dienas.
Atsiliepimai