Ingredientai
moliūgų kremas
150
g
kukurūzų krakmolas
30
g
kietasis sūris
30
g
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
majonezas
45
g
Sriracha padažas
10
g
rapsų aliejus kepimui
500
ml
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
* Įkaitinkite rapsų aliejų iki 180 laipsnių Celsijaus.
* Mažame dubenyje sumaišykite moliūgų tyrę, kukurūzų krakmolą, kietąjį sūrį, druską ir pipirus.
Reguliuokite krakmolo kiekį. Iš gautos tešlos turėtų būti lengva modeliuoti.
* Padarykite nedidelius rutuliukus ir kepkite juos giliai aliejuje 2 minutes, kol įgaus aukso rudą spalvą.
* Padažo paruošimas: sumaišykite majonezą ir Sriracha padažą.
* Patiekalą patiekite šiltą.
* Atvėsus kroketams laikykite juos indelyje šaldytuve iki 2-3 dienų.
Atsiliepimai