Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Paruoškite bulvinius blynus. Nulupkite ir nuplaukite bulves. Sutarkuokite burokine tarka ir gerai kelis kartus perplaukite, kad atsikratytumėte perteklinio krakmolo.
* Iš bulvių išspauskite visą vandenį.
* Į vidutinį, sausą dubenį sudėkite tarkuotas bulves, smulkiai supjaustytą svogūną, įmuškite 2 kiaušinius, įberkite druską, pipirus ir miltus. Maišykite, kol visi ingredientai sulips.
* Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies. Įpilkite 3 šaukštus rapsų aliejaus.
* Į visą keptuvę valgomuoju šaukštu supilkite bulvių mišinį. Kepkite po 3-5 minutes iš kiekvienos pusės, kol įgaus auksinę, rudą spalvą.
* Išimkite blynus iš keptuvės ir padėkite ant popierinio rankšluosčio.
2. Paruoškite padažą prie blynų. Į nedidelį dubenį suberkite varškę, grietinę, česnaką, smulkintus krapus ir laiškinius svogūnus. Pagardinkite druska ir pipirais. Gerai išmaišykite.
* Patiekite šiltus bulvinius blynus su česnakiniu varškės padažu.
* Atvėsusius laikykite šaldytuve sandariame inde iki 2-3 dienų.
Atsiliepimai