Ingredientai
migdolų miltai
100
g
cukrus
100
g
nesūdytas sviestas
100
g
kiaušiniai
2
vnt.
vanilė
5
ml
migdolų drožlės
10
g
cukraus pudra
žiupsnelis
klevų sirupas
20
ml
šilauogės
saujelė
Porcijos: 6
Šis prancūziškas migdolinis kruasanas nuginkluos net tuos, kurie teigs saldumynų nemėgstantys. Desertus ragaukite vos juos paruošite. Migdolinius kruasanus dekoruokite tarkuota žaliosios citrinos žievele.
Gaminimo eiga
* Šaldytus sviestinius kruasanus 17 minučių kepkite 180 laipsnių orkaitėje.
* Sviestą išsukite su cukrumi, suberkite miltus, vanilę, įmuškite kiaušinius, išsukite. Migdolinis kremas paruoštas.
* Atvėsusius kruasanus perpjaukite perpus išilgai ir ant apatinės dalies konditeriniu švirkštu išspauskite migdolų kremo, pabarstykite migdolų drožlių ir šaukite 15 minučių į 180 laipsnių orkaitę.
* Iškepusias puseles apibarstykite cukraus pudra, papuoškite šilauogėmis, apšlakstykite klevų sirupu ir užtarkuokite žaliosios citrinos žievelės.
Atsiliepimai