Šiems dešrainiams pagaminti užtruksite vos 15 minučių. Jei nemėgstate aštriai, chalapos paprikos nedėkite. Dešrainius patiekite vos juos paruošę.

Gaminimo eiga

* Inde „Iki“ grietinę sumaišykite su dižono garstyčiomis, druska, pipirais, pjaustytomis „Iki“ petražolėmis, išmaišykite.

* Išspauskite citrinos sulčių, išmaišykite ir gautą masę sudėkite į konditerinį maišelį.

* Į gruzdintuvę sudėkite „Iki“ pieniškas dešreles ir kepkite 180 laipsnių oro gruzdintuvėje 10 minučių. Bebaigiant kepti ten pat sudėkite ir sviestines bandeles dešrainiams.

* Į bandelės vidų dėkite dešrelę, išspauskite grietinės padažo, pabarstykite smulkiais svogūno griežinėliais, pjaustytais ridikėliais, paprika ir apibarstykite skrudintais žemės riešutais.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai