Ingredientai
mangas
1
vnt.
„Iki“ čili pipiras
1
vnt.
raudonasis svogūnas
1
vnt.
alyvuogių aliejus
30
ml
druska
3
g
laimo žievelė
1
vnt.
laimo sultys
20
ml
„Iki“ čiabata duonelė
1
vnt.
baziliko lapeliai
žiupsnelis
balzaminio acto kremas apšlakstymui
šlakelis
Porcijos: 1
Šį čiabatos skrebutį su mangų salsa pagaminti itin paprasta, o taip skanu, kad tikrai norėsite tai patirti. Patiekalas suteiks tikrą malonumą, nes jame susilieja kone visi skoniai – saldumas, rūgštumas, aitrumas, sūrumas, kartumas. Čiabatos skrebutį ruoškite tiek pusryčiams, tiek vakarienei.
Gaminimo eiga
* Į indą suberkite smulkiai supjaustytą mangą, „Iki“ čili pipirą, svogūną, užpilkite alyvuogių aliejaus, įberkite druskos, užtarkuokite laimo žievelės, įpilkite laimo sulčių ir viską išmaišykite.
* „Iki“ čiabatos duoną supjaustykite riekelėmis, kurias apkepkite aliejumi pateptoje keptuvėje.
* Ant apskrudintos riekelės dėkite mangų salsos, o ant viršaus uždėkite porą šaukštelių maskarponės sūrio.
* Skrebučius puoškite šviežio baziliko lapeliais. Galiausiai apšlakstykite balzaminio acto kremu.
Atsiliepimai