Pyragėliai su jautiena ir pievagrybiais – sotus užkandis, tinkantis bet kokiai progai. Patartina ragauti su šiltu jautienos arba vištienos sultiniu. Pyragėlius su jautiena ir pievagrybiais patiekite dar šiltus.

Gaminimo eiga

* Keptuvėje išlydykite sviestą ir ant didelės kaitros apkepkite jautieną ir pievagrybius, pabarstykite druska, pipirais. Kepkite 5 minutes nuolat maišydami.

* Bebaigiant kepti įdėkite grietinės ir pabarstykite laiškinių svogūnų.

* Iš tešlos išpjaukite apskritimus, į šios vidurį dėkite pagamintą mėsos įdarą bei tarkuotą sūrį. Tešlos kraštelį patepkite vandeniu ir užlenkę užspauskite kraštus. Viršų patepkite kiaušinio plakiniu ir apibarstykite sezamo sėklomis.

* Kepkite 20 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

* Po kepimo leiskite 5 minutes pravėsti ir mėgaukitės.

* Atvėsusius pyragėlius laikykite sandariame inde šaldytuve. Suvartokite per 3-4 dienas.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai