Kai nusibosta tradiciniai, gaminkite azijietišką mėsainį. Tobulai pakeptas jautienos paplotėlis, prieskoniai, padažas ir daržovės sukurs tobulo skonio užkandį. Azijietiškas mėsainis tikrai jūsų nenuvils.

Gaminimo eiga

* Pomidorą supjaustykite griežinėliais, svogūnų laiškus perpjaukite į tris dalis.

* Grilio groteles apšlakstykite šlakeliu aliejaus.

* Iš maltos jautienos suformuotą paplotėlį dėkite ant grilio, pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite po 2 min. iš abiejų pusių.

* MANTINGA grūdines mėsainių bandeles dėkite kepti ant grilio po 1 min. iš abiejų pusių.

* Majonezą sumaišykite su kinišku padažuu ir aitriųjų paprikų dribsniais.

* Ant apkepto maltinuko dėkite sūrio riekelę.

* Ant apskrudintų bandelių tepkite padažą, dėkite špinatų lapelius, iškeptą maltinuką, pjaustytus pomidorus, smulkintus svogūnų laiškus ir viršutinę bandelę apteptą padažu.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai