Ingredientai
virto jautienos liežuvio
150
g
marinuotų agurkėlių
6
vnt.
marinuotų pievagrybių
1
sauja
IKI ŪKIS svogūno
0.5
vnt.
majonezo
2
v. š.
IKI krapų šakelių
1
saujelė
juodųjų pipirų
žiupsnelis
virtų bulvių
2
vnt.
aliejaus
2
v. š.
Porcijos: 2
Jei senosios mišrainės nusibodo, išbandykite jautienos liežuvio ir marinuotų pievagrybių mišrainę. Gurmanams tikrai ji patiks. Jautienos liežuvio ir marinuotų pievagrybių mišrainę papuoškite krapų šakelėmis.
Gaminimo eiga
* Jautienos liežuvį supjaustykite kubeliais, agurkėlius, pievagrybius ir IKI ŪKIS svogūną susmulkinkite. IKI krapus smulkiai sukapokite.
* Įdėkite majonezo, pagardinkite pipirais ir viską gerai išmaišykite.
* Bulves supjaustykite griežinėliais. Apkepkite jas įkaitintame aliejuje po 2 min. iš abiejų pusių, kol apskrus.
* Iškeptas bulves nusausinkite ir ant jų dėkite mišrainę.
* Papuoškite krapų šakelėmis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai