Ingredientai

kiaušinių 2 vnt.
moliūgų tyrės 4 v. š.
pieno 5 v. š.
druskos žiupsnelis
cukraus 2 v. š.
sviesto 2 v. š.
miltų 3 v. š.
alyvuogių aliejaus 2 v. š.
mėgstamų uogų (braškių, aviečių) 1 sauja
mėtos lapelių keletas

Gaminimo eiga

1. Į indelį sudėkite kiaušinius, moliūgų tyrę, pieną, druską, cukrų bei įpilkite lydyto sviesto. Viską sutrinkite elektriniu smulkintuvu. Tada suberkite miltus ir dar kartą viską išmaišykite elektriniu smulkintuvu.

2. Aliejumi pateptoje keptuvėje kepkite didesnius blynus. Juos patiekite su mėgstamomis uogomis ir mėtos lapeliais.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai