Ingredientai

Batatas 1 vnt.
Pankolis 1 vnt.
Vidutinio dydžio svogūnas 1 vnt.
Česnakų granulės 1 šaukštelis
Malta kalendra 1 šaukštelis
Kajeno paprika 1 šaukštelis
Vyšniniai pomidorai keletas
Daržovių padažas be cukraus 200 g
Duonelė su grūdais
Falafeliai
Granatas 1 vnt.
Bazilikas ryšulėlis
Druska pagal skonį
Aliejus kepti
Porcijos: 2
Mėgstate falafelius? Bet nežinote, kaip juos pagaminti greitai ir lengvai? Alfas Ivanauskas paruošė receptą, kuris išspręs šį klausimą!

Gaminimo eiga

1. Smulkiai supjaustykite batatą, pankolį ir svogūną. Sudėkite į keptuvę su aliejumi ir kepkite, kol daržovės šiek tiek suminkštės, pagardinkite jas česnakų granulėmis, kalendromis, Kajeno paprikomis, pasūdykite.

2. Pomidoriukus galite perpjauti per pusę arba palikti sveikus, suberkite juos prie daržovių ir kelias minutes pakepkite. Sudėkite daržovių padažą be cukraus ir troškinkite, kol daržovės suminkštės ir dar liks traškios.

3. Duonelę su grūdais apskrudinkite keptuvėje.

4. Falafelius iškepkite keptuvėje.

5. Ant skrudintos duonelės sudėkite daržovių troškinį, falafelius, gausiai užberkite granatų sėklų ir baziliko lapelių.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai