Garstyčios ir agurkai – puikus duetas! Būtinai išmėginkite šį receptą ir mėgaukitės aštrokais ir kartu saldžiarūgščiais agurkais.


Prisipažinkite – tokio ingrediento nesitikėjote. Bet tik pažiūrėkite, kaip gražiai raudonos uogos atrodo agurkų pilname stiklainyje! Be to, jos suteikia ir puikų skonį.

Receptas nekantriausiems! Ir iš tiesų – kam laukti, jei nuostabaus skonio agurkėliais galima mėgautis jau po 3–4 valandų jau galite ragauti.

Nemėgstate sūriai – gal patiks saldžiau? Dar vienas saldžiarūgščių agurkėlių receptas.

Dar vienas receptas su serbanetais. Šį kartą agurkams kompaniją palaiko juodųjų serbentų sultys. Išbandykite!

Šiuos agurkėlius paruošite labai greitai, o valgyti bus galima jau kitą dieną arba vakare, jei pasūdysite iš ryto.

Skamba taip gerai, kad nuodėmė būtų neišbandyti. Klasikinis receptas, kuris niekad neapvils.

Šiam receptui rinkitės jaunus agurkėlius, kurie puikiai išlaikę savo traškumą.

Greitas ir paprastas būdas paruošti traškius, aromatingus ir labai skanius mažai sūdytus agurkėlius – tiesiog užmarinuoti juos maišelyje!

Receptas nenorintiems per daug eksperimentuoti ir besitikintiems tiesiog paprastai gero rezultato.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)