© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.5333 15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pirmiausia išsivirkite marinatą - galite tai padaryti ir iš vakaro.

Į 1 l vandens supilkite actą, suberkite cukrų, druską, sudėkite garstyčias ir kaitinkite, kol užvirs. Pavirkite kelias minutes ir palikite ataušti.

Agurkus (gali būti peraugę) nulupkite ir supjaustykite riekelėmis. Sudėkite talpiai į iškaitintus stiklainius. Užpilkite šaltu marinatu ir statykite į puodą su šaltu vandeniu. Kai vanduo užvirs, kaitinkite dar 20-25 minutes.

Iš 1,5 l vandens ir atitinkamo kiekio prieskonių išeina maždaug 8 puslitriniai stiklainiai gardžių agurkiukų.

Paruošimo būdas: Konservuoti Marinuoti
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai