Marinuoti agurkėliai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
3.4286 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Agurkus nuplaukite, nupjaukite galiukus ir užpilkite šaltu vandeniu. Po dviejų valandų užpilkite pasūdytu verdančiu vandeniu ir palaikykite 2-3 minutes.

Į puodą įpilkite 2 litrus vandens, supilkite actą, suberkite druską, cukrų, sudėkite visus prieskonius ir krienų griežinėlius.

Užvirkite ir užpilkite agurkus. Palaikykite 6 minutes, vėl nupilkite į puodą ir užvirkite. Vėl užpilkite agurkus, palaikykite 6 minutes, vėl nupilkite ir užvirkite.

Agurkus sudėkite į paruoštus stiklainius, užpilkite marinatu, sandariai uždarykite ir apverskite.

Paruošimo būdas: Konservuoti Marinuoti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai