Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai

 (5)
Marinuoti agurkėliai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
3.5000 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Agurkus nuplaukite, nupjaukite galiukus ir užpilkite šaltu vandeniu. Po dviejų valandų užpilkite pasūdytu verdančiu vandeniu ir palaikykite 2-3 minutes.

Į puodą įpilkite 2 litrus vandens, supilkite actą, suberkite druską, cukrų, sudėkite visus prieskonius ir krienų griežinėlius.

Užvirkite ir užpilkite agurkus. Palaikykite 6 minutes, vėl nupilkite į puodą ir užvirkite. Vėl užpilkite agurkus, palaikykite 6 minutes, vėl nupilkite ir užvirkite.

Agurkus sudėkite į paruoštus stiklainius, užpilkite marinatu, sandariai uždarykite ir apverskite.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 kg Agurkai
100 ml Actas
2 šaukštas Druska
2 šaukštas Cukrus
3 vnt. Lauro lapai
5 vnt. Kvapieji pipirai
3 skiltelė Česnakai
5 riekelė Krieno šaknis
Sudėtingumas :