Patys skaniausi rauginti agurkai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
2.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Agurkus nuplaukite, nupjaukite galiukus.

Druską sumaišykite su išspaustais česnakais ir mišiniu ištrinkite agurkus.

Agurkus sluoksniuokite švariame stiklainyje su krapų stiebų, juodųjų serbentų lapų, šviežių mėtų, kadagio uogų, juodųjų pipirų žirnelių mišiniu.

Užpilkite virinto vandens taip, kad apsemtų.

Po poros dienų jau galima valgyti kvapnius raugintus agurkus.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Kitą dieną
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai