Naudingi patarimai 3 gudrybės, kurios apsaugo atidarytą pomidorų padažo indelį nuo pelėsio įsimetimo (1)
Naudingi patarimai Roma Macijauskaitė Vargina karščio bangos? Dr. Čapkauskienė vardija, kas padeda spręsti problemą: šios 4 maisto produktų grupės privalo būti ant stalo
Naudingi patarimai Tiesa ar mitas: specialistai atsakė, ar galima virinti vandenį arbatinuke antrą kartą
Naudingi patarimai Kokį medų pasirinkti – grikių, viržių ar liepų: vienas efektyviai valo kraujagysles, kitas tinkamas karščiavimui mažinti
Naudingi patarimai Parengė Roma Macijauskaitė Sulėtinti senėjimą ir nubraukti kelis biologinio amžiaus metus tikrai įmanoma – 11 taisyklių, kaip maitintis po 50-ies (8)
Naudingi patarimai 3 patarimai, kaip paruošti minkštą ir purią mielinę tešlą – pavyks ir tiems, kurie iki šiol to nedarė
Naudingi patarimai Roma Macijauskaitė Dr. Čapkauskienė: ši medžiaga ypač svarbi sergant kraujotakos sistemos ligomis, 2 tipo diabetu, depresija – kai jos trūksta, būklė tik prastėja (1)
Naudingi patarimai Tiek vitamino D trūkumas, tiek perdozavimas sukelia rimtų problemų – mitybos specialistė paaiškina, į ką atkreipti dėmesį (2)
Naudingi patarimai Į ką atkreipti dėmesį skaitant vištienos pakuočių etiketes: rinktis kaimišką, be antibiotikų ar natūralią? (1)
Naudingi patarimai Tereikia vos kelių ingredientų – ir mėsa taps minkšta, o žuvis įgaus nuostabų aromatą
Naudingi patarimai Ingredientas, paverčiantis arbatą puikia priemone nuo gerklės skausmo – ir tai, pasirodo, ne medus
Naudingi patarimai Daug skaidulų ir mažai angliavandenių turintys miltai tinka ir netoleruojantiems glitimo – juos gana paprasta pasigaminti namuose (1)
Naudingi patarimai Ne kiekvienas žino, kuo skiriasi šnicelis, karbonadas ir muštinis – pasakė, kaip gaminti, kad mėsa būtų tikrai sultinga
Naudingi patarimai Netikėtas mokslininkų atradimas: vyresniame amžiuje atsisakius pusryčių galima išsaugoti geresnį regėjimą (3)
Naudingi patarimai Net keli požymiai išduoda geležies trūkumą organizme – specialistė perspėja, kokie mitybos įpročiai tik blogina situaciją
Naudingi patarimai Parengė Roma Macijauskaitė Naujojo amžiaus rykštė: kaip maitintis susirgus gastritu – žolininkė šią vaistažolę vadina nepamainoma
Naudingi patarimai Specialistai pasakė, ar galima valgyti parudavusius avokadus – prieš ragaudami atlikite šį veiksmą (1)
Naudingi patarimai Parengė Roma Macijauskaitė Pavojingas maistas: dažniausiai apsinuodijama šiais 7 produktais – kada reikia nedelsiant skubėti į ligoninę
Naudingi patarimai Margučiai reikalingi ir prasmingiems Velykų ritualams – tautodailininkė ragina nepamiršti senolių tradicijų (1)
Naudingi patarimai Nesuskils nė vienas: kelios gudrybės, kaip verdant kiaušinius sutvirtinti lukštą (2)
Naudingi patarimai Nedaugelis žino, kodėl į kavą reikia dėti lauro lapų, – nuo šiol taip elgsitės ir jūs