Pasaulio virtuvės Lietuvoje menkai įsitvirtinusi daržovė itin naudinga širdies ir kepenų sveikatai – paaiškino, kodėl jos taip geidžia italų moterys
Interviu su vadovu Verslo požiūris x Karjera Auklių agentūrai vadovaujanti Ieva: kai vaiką palikę tėvai negrįžo po poros savaičių, teko keisti taisykles
Apžvalgos Mitybos specialistai įvardijo tobulą pusryčių valgymo laiką: padės sumažinti kraujospūdį ir numesti svorio (2)
Skonių naujienos Daivos Žeimytės-Bilienės kopūstienė – į mėgiamiausią sūnaus sriubą deda ir neįprastų priedų 28
Apžvalgos Nuo mažesnio cholesterolio iki toksinų šalinimo – dr. Čapkauskienė vardija 5 priežastis, kodėl ir kam verta naudoti maistines mieles 31
Apžvalgos Mokslų daktarė – apie populiariuosius grybus: mažina cholesterolį, širdies ligų, vėžio riziką, tačiau reikia žinoti, kaip ruošti ir neapsinuodyti (6)
Apžvalgos Dietologė: ši daržovė ne tik pigi, skani ir maistinga – ji stabdo vėžinių ląstelių augimą, tinka reguliuojantiems svorį (2) 200 + 4 receptai
Apžvalgos Dietistė vardija, kokios kruopos turėtų būti mūsų virtuvėje, – tinka norintiems sulieknėti, sumažinti cholesterolį ar turintiems alergiją 52
Apžvalgos 10 priežasčių, kodėl bananus vertėtų valgyti dažniau – padeda turintiems virškinimo problemų, reguliuoja kraujo spaudimą 135 + 5 receptai
Apžvalgos Ši daržovė laikoma jaunystės garantu, tačiau ekspertai įspėja ją tinkamai paruošti – kad netaptų žalinga sveikatai 22
Apžvalgos Vaida Kurpienė apie Užgavėnes: ar tikrai žinote, kam ir kiek galima suvalgyti mielinių blynų? 21
Apžvalgos Nereikės ir viagros – dr. Čapkauskienė išvardijo, kurie maisto produktai yra tikras afrodiziakas vyrams, o kurie – moterims
Apžvalgos Vlada Dapkos apie kavinę, kurioje rado auksinį lietuviškų bandelių standartą: deja, kava – lyg pagaminta iš pjuvenų (8)
Apžvalgos Vištienos sultinys – nepamainomas susirgus, tačiau kai kuriems ligoniams dietologė jo nerekomenduoja (1)
Apžvalgos Išsikepti tobulą ir pigų bulvių plokštainį tikrai pavyks, jei vadovausitės keliomis gudrybėmis 30
Apžvalgos Pasakė, ant kokių riebalų – taukų, aliejaus ar sviesto – geriausia kepti: vienas produktas pernelyg išaukštinamas (3) 74
Apžvalgos Vaida Kurpienė dalijasi 5 patiekalais, kurie turtingi baltymais, – bus labai sotu, todėl valgyti norėsis mažiau (2)
Apžvalgos Varškės desertas, kurį galime pasigaminti ir namuose, – pasakė, kaip dažnai tokiu galima mėgautis (1) 34
Apžvalgos Absoliuti dauguma to nežino – Vaida Kurpienė pasakė, kiek raugintų daržovių galima suvalgyti per dieną (2)