Sūdyti agurkai
© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
2.2000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Agurkus gerai nuplaukite ir nupjaukite galiukus.

Krapus ir šviežius bazilikus smulkiai supjaustykite.

Česnako skilteles supjaustykite griežinėliais.

Į dubenį suberkite krapus, bazilikus, česnakus ir druską. Ranka gerai sumaišykite, pagniaužykite ir pagrūskite kumščiu.

Agurkus sudėkite į tvirtą polietileninį maišelį (žiūrėkite, kad nebūtų skylučių) ir užpilkite krapų ir druskos mišinį. Juo gerai įtrinkite agurkus ir išmaišykite.

Iš maišelio išspauskite orą, užriškite ir padėkite į šaldytuvą.

Pasūdytus agurkėlius galima valgyti jau po 8 valandų.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai