daržovės


Kulinarija ir kelionės: dvi geriausiai derančios aistros
2016 m. gruodžio 5 d. 18:05
Kulinarija ir kelionės . Štai pačios didžiausios mano viena kitą papildančios aistros. Pernai drąsiai mečiau sau iššūkį ir savo ištisų metų kelionių...
Vaikų nutukimą skatina ir vienas netikęs įprotis
2016 m. gruodžio 5 d. 12:44
Kol vaikas mažas, tėvai džiaugiasi jo putlumu, apvaliais skruostukais. Sunerimsta gerokai vėliau, kai atžala įžengia į paauglystę. Tada atsikratyti antsvorio...
Nepaliaujamas smurtas prie pietų stalo  (9)
2016 m. gruodžio 5 d. 12:27
Mes smurtaujame prieš save ir kitus dažniau nei įsivaizduojame. Į šią problemą kiek...
Šventė baigėsi tragedija: gedinti šeima perspėja visus tėvus  (19)
2016 m. gruodžio 5 d. 00:05
Jei kada esate susidūrę su vaiko springimu, puikiai žinote, kaip tai yra baisu. Labai...
Daržovių sriuba su vištiena  (4)
2016 m. gruodžio 5 d. 00:00
Ši sriuba paprasta, bet skani ir visų mėgstama.
Mokslininkai svarsto evoliucijos teoriją: vadina sena ir siūlo keisti  (79)
2016 m. gruodžio 4 d. 10:52
Evoliucijos teorija yra vienintelis ir geriausias biologinis pagrindas, paaiškinantis, kaip visa gyvybė šioje planetoje atsidūrė ten, kur yra dabar. Ši teorija...
Įdaryti kalėdiniai kalakutai: trys skoniai, trejos vaišės  (1)
2016 m. gruodžio 4 d. 00:02
Kalėdines vaišes sunkiai įsivaizduojame be kepto paukščio. Gražiai apskrudusi antis, žąsis ar višta visad papuošia šventinį stalą, tačiau puikiausiai...
Grybų ruošimo gudrybės ir paslaptys
2016 m. gruodžio 3 d. 00:03
Pačių rinktais ar pirktais grybais su malonumu gardiname įvairius patiekalus visus metus....
Kaimiška grybienė  (8)
2016 m. gruodžio 3 d. 00:00
Skaniausia su tikrais miško grybais, jei tik jų turite.
Višta ar viščiukas: ar žinote, ką iš tikrųjų perkate ir valgote  (15)
2016 m. gruodžio 2 d. 15:45
Artėjant didžiosioms metų šventėmis, pamažu pradedame galvoti, ką patieksime ant...
3 idėjos, kaip paruošti burnoje tirpstančią vištieną  (5)
2016 m. gruodžio 2 d. 15:44
Receptų, kaip pasigaminti vištieną – begalė, tačiau jei nenorite praleisti virtuvėje viso vakaro, bet vis tiek pasigaminti gardžius pietus, turime net 3...
Ankstų rytą jaučiate nuovargį? Organizmas praneša, ko jam trūksta  (19)
2016 m. gruodžio 2 d. 06:38
Šaltuoju metų laiku vis dažniau išgirstame frazę „Man depresija“. Niūrios mintys,...
Pats skaniausias raugintų KOPŪSTŲ troškinys  (16)
2016 m. gruodžio 1 d. 14:19
Ant lietuvių stalo – žemiausios klasės vaisiai  (103)
2016 m. gruodžio 1 d. 13:04
Didieji vaisių tiekėjai pripažįsta, kad Lietuvos vartotojams vežami tik tie, kuriuos...
Ką valgyti, norint išvengti apakimo ir kitų akių ligų  (1)
2016 m. gruodžio 1 d. 10:07
Maistingos medžiagos liuteino natūraliai yra įvairiuose maisto produktuose, ypač žaliose daržovėse. Organizme didžiausia liuteino koncentracija yra įvairiose...
3 idėjos, kaip paruošti burnoje tirpstančią vištieną
2016 m. gruodžio 1 d. 00:00
Receptų, kaip pasigaminti vištieną – galybės, tačiau jei nenorite praleisti virtuvėje viso vakaro, tačiau vis tiek pasigaminti gardžius pietus, turime net 3...
6 gardžiausi itališki kalėdiniai patiekalai  (2)
2016 m. gruodžio 1 d. 00:00
Italijos kalėdinius patiekalus šiandien „Kulinarijos studijoje“ pristatė šefas Gian...
Vietiniai ir globalūs prekės ženklai vartotojų akyse turi skirtingus privalumus
2016 m. lapkričio 30 d. 16:06
Šviežia ir natūralu – pienas. Modernu ir inovatyvu – kompiuteris. Šie du dalykai...
3 idėjos, kaip lengvai paruošti burnoje tirpstančią vištieną  (3)
2016 m. lapkričio 30 d. 11:31
Receptų, kaip pasigaminti vištieną – begalės, tačiau jei nenorite praleisti...
Kaip paruošti tikrą prancūzišką kepenėlių paštetą?  (2)
2016 m. lapkričio 30 d. 09:50
Nežinia, kas svarbiau prancūzams – maistas ar meilė. Greičiausiai jie nedvejodami rinktųsi ir viena, ir kita, o gal mylėtųsi ir valgytų pakaitomis?
5 dovanų idėjos mėgstantiems meistrauti  (7)
2016 m. lapkričio 30 d. 00:02
Konstruoti ir meistrauti mėgstančio žmogaus įrankių dėžė niekuomet nedūla lentynoje. Jei jūsų vyras, senelis, dėdė ar sūnus mėgsta darbuotis prie...
Žudikas jūsų šaldytuve: rizikuoja net sveikai besimaitinantys  (17)
2016 m. lapkričio 29 d. 21:38
Salotos pakeliuose gali padidinti bakterijų, pvz., salmonel ių, protrūkį, be to,...
Prancūzų pėdsakai ant lietuviško stalo
2016 m. lapkričio 29 d. 17:18
Nežinia, kas svarbiau prancūzams – maistas ar meilė. Greičiausiai jie nedvejodami...
Maisto papildai sveikatai: vartoti ar ne  (9)
2016 m. lapkričio 29 d. 15:02
Spartus gyvenimo tempas, nuolatinis stresas, aplinkos užterštumas ir netinkama mityba yra...
Dėl savo ligos nekaltinkite imuniteto  (14)
2016 m. lapkričio 29 d. 12:03
Niekas nenori sirgti grip u, nes tenka gulėti lovoje, gerti vaistus ir prašyti šeimos narių, kad užplikytų arbatą. Natūralu, kad ieškome būdų išvengti ligos.
Dietologė: kokį maistą turėtume rinktis, kad nesusirgtume?  (2)
2016 m. lapkričio 28 d. 11:20
Besikeičiantys sezonai ir nepastovūs orai dažnai atneša ir peršalimo ligas. Kad jų išvengtume, būtina organizmą stiprinti ir aprūpinti reikalingiausiomis...
Pyragas „Žuvytė“
2016 m. lapkričio 28 d. 10:38
Daili figūra ir elastingi raumenys – vos per 15 minučių  (20)
2016 m. lapkričio 28 d. 07:00
Kuo vyresni daromės, tuo dažniau susiduriame su mažėjančiu lankstum u, o tokie...
Tramdys sukčiaujančius ūkininkus  (35)
2016 m. lapkričio 27 d. 22:53
Prieš trejetą metų žemdirbiams leidusi be atlygio prekiauti savo produkcija automobilių...