© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
4.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Agurkus nuplaukite. Ant stiklainio dugno berkite raudonųjų serbentų, kelias skilteles česnako, krapų ir peletrūnų bei pusę supjaustyto svogūno. Tada sudėkite agurkus, o ant viršaus - vėl prieskonines žoleles, serbentus ir svogūną.

Iš vandens, pipirų, gvazdikėlių, lauro lapų ir druskos išvirkite marinatą ir karštą supilkite ant agurkų.

Stiklainį pridenkite dangteliu ir dėkite į puodą su verdančiu vandeniu. Kaitinkite 20-30 min. ir sandariai uždarykite. Kai atvės, išneškite į šaltą patalpą.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai