© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Nurodytas kiekis agurkėlių tilps į 1 l stiklainį.

Agurkėlius nuplaukite ir pamerkite porai valandų į šaltą vandenį. Dar kartą nuplaukite ir vėl pamerkite. Taip kas dvi valandas keičiant vandenį mirkykite 3 kartus.

Pasiruoškite stiklainius: išplaukite gerai su soda, iškaitinkite orkaitėje.

Į paruoštus stiklainius sudėkite agurkėlius ir žalius prieskonius su lapais.

Išvirkite marinatą: į nurodytą kiekį vandens suberkite pipirus, kai užvirs, suberkite druską ir supilkite actą. Kai marinatas vos vos praauš, supilkite jį į stiklainį ant agurkėlių, pridenkite sterilizuotu dangteliu ir kaitinkite: dėkite į puodą su beveik verdančiu vandeniu ir, kai jis užvirs, kaitinkite dar 10 min.

Baigus kaitinti stiklainį išimkite, sandariai uždarykite ir apverskite dugnu aukštyn, kol atvės.

Paruošimo būdas: Konservuoti
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai