Rauginti agurkėliai, kuriems nėra lygių

 (7)
Rinkitės mažesnius agurkus.
Rauginti agurkėliai
© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
1.2500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Agurkus gerai nuplaukite, nupjaukite viršūnėles.

Krapus su stiebais supjaustykite kiek smulkiau.

Krienų šaknis gerai nuplaukite ir supjaustykite smulkiau.

Česnakus nulupkite, nuplaukite ir sutraiškykite peilio plokštuma.

Į sterilius stiklainius pridėkite agurkėlių taip, kad liktų ketvirtadalis laisvos vietos viršuje.

Berkite pipirų žirniukų, česnakų, sudėkite krapus ir krienus.

Virintame drungname vandenyje ištirpinkite druską ir tirpalu užpilkite agurkus.

Uždenkite švariu dangteliu. Parą palikite pastovėti kambario temperatūroje. Dėkite į šaldytuvą savaitei ir galėsite ragauti pirmuosius agurkus.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1,5 kg Agurkai
9 skiltelė Česnakai
4 sauja Krapai
3 vnt. Krienų šaknys su lapais
15 vnt. Kvapieji pipirai
3 šaukštas Druska
6 puodelis Vanduo
Sudėtingumas :