aA
Iškart po penktadienį vykusių grumtynių Kedžių name Klonio gatvėje Garliavoje, portale Youtube.com pasirodė vartotojo Gute 74 išplatintas įrašas „Teroras prieš mergaitę“. Antradienį BTV rodytoje laidoje „Lietuvos žinių tyrimas“ buvo atskleista paslaptingojo filmuotojo asmenybė. Tai – Gintaras Narvilas, skelbia 15min.lt.
Laimutė Stankūnaitė, Laimutė Kedienė
Laimutė Stankūnaitė, Laimutė Kedienė
© youtube.com

Šis žmogus prikimusiu balsu už kadro siūlė skambinti prezidentei, kad atvažiuotų ir „apgintų mergaitę“. Jis pats savo atsiradimą Kedžių name paaiškino taip: „Kedžiai ir anksčiau leisdavo man filmuoti namuose. Kai prasidėjo grumtynės, buvau lauke ant laiptų, išgirdau klyksmą. Visi šitie apsauginiai buvo ant sugriuvusių žmonių krūvos užsilipę. Pradėjo virsti gėlės. Nenufilmavau, bet mačiau, kad apsauginis smogė Audronei Skučienei į veidą“.

Laidoje kalbėjęs Tauras Stauskis, Kauno apskrities VPK Viešosios policijos Prevencijos skyriaus viršininkas, įvykius filmavusį vyriškį pavadino „Kedžių giminaičiu“.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0