aA
Laimėjusi Seimo rinkimus, socialdemokratinė koalicija mėgintų atkurti gerus santykius su Rusija, vakar interviu agentūrai "Interfax" pareiškė buvęs Prezidentas, socialdemokratinės koalicijos lyderis Algirdas Brazauskas.
Pasak jo, jei socialdemokratinė koalicija kitam Seimui ir Vyriausybei turės pakankamai įtakos, svarbiausi užsienio politikos prioritetai liks nepakitę: Lietuva tęs integravimąsi į Europos Sąjungą ir NATO, kitas tarptautines organizacijas, taip pat gerins santykius su kaimyninėmis šalimis, ypač Rusija.

"Anksčiau geranoriški ir pasitikėjimu grindžiami Lietuvos ir Rusijos santykiai pastaruoju metu gerokai pablogėjo", - mano A.Brazauskas. Ir tai, pasak jo, yra "valdančiosios Tėvynės Sąjungos (Lietuvos konservatorių) nuopelnas.

Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0

Top naujienos

Dėl 100 eurų kyšio vyras pateko į situaciją, kurios niekam nelinkėtų: po medikų paaiškinimo gresia didžiuliai nemalonumai (2)

Konfliktas su medikais virto kyšio byla, tačiau iš pirmo žvilgsnio beveik nekeliantis abejonių...

Automobiliams visam laikui uždaromas Vilniaus oro uosto pandusas (1)

Nuo pirmadienio automobiliams visam laikui uždaroma Vilniaus oro uosto simboliu tapusi...

Vokietijoje ruso subadyti ukrainiečiai – reabilitacijai atvykę kariai (10)

Vokietijos Murnau mieste nužudyti du Ukrainos piliečiai . Jie buvo kariškiai, atvykę į...

Karas Ukrainoje. Neįprastai aiškiai Zelenskį kritikavęs Klyčko: daugybę kartų mėginau su juo susitikti Zelenskis: rengiame saugumo susitarimą su JAV

Platformoje „Telegram“ užblokuota keletas oficialių programinių robotų, tarp kurių –...