Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Jautieną supjaustykite gana smulkiais gabaliukais, pabarstykite druska ir pipirais. Apkepkite keptuvėje kol gražiai apskrus.

2. Svogūns supjaustykite smulkiai, česnakus išspauskite ir apkepkite, kol svogūnai gražiai pagels.

3. Svogūnus ir jautieną sudėkite į puodą, įpilkite vandens ir virkite ant mažos ugnies 30 minučių.

4. Įberkite smulkiai pjaustytos aitriosios paprikos, sudėkite nusunktas konservuotas pupeles, įdėkite pomoidorų pastos.

5. Jei reikia, įberkite druskos. Virkite dar 10 minučių.

6. Patiekiant apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai