Ingredientai
dešrainių bandelės
25
g
raudonasis svogūnas
1
vnt.
druska ir pipirai
pagal skonį
laimo sultys
0.5
vnt.
krapai
10
g
majonezas
50
g
garstyčios
5
g
Citrinos žievelė
0.25
vnt.
citrinos sultys
0.25
vnt.
majonezas apšlakstymui
šlakelis
traškūs svogūnai
5
g
Porcijos: 3
Nesvarbu, kur rengsite vakarėlį – namuose ar gamtoje – be dešrainių su dešrelėmis neapsieisite. Juos paruošti itin paprasta ir greita. Dešrainius patiekite iškart.
Gaminimo eiga
* Virtas kepamąsias dešreles „Grill party“ dėkite ant įkaitinto grilio ir apkepkite.
* Tokiu pat būdu iš abiejų pusių apkepkite ir dešrainio bandeles. Perkelkite į lėkštę.
* Svogūną sutarkuokite griežinėliais, pagardinkite druska, pipirais, ant viršaus išspauskite laimo sulčių, užberkite smulkintų krapų ir išmaišykite.
* Majonezą sumaišykite su garstyčiomis, tarkuota citrinos žievele ir 0,25 citrinos sultimis.
* Į įpjautą dešrainio bandelę dėkite šaukštą svogūnų pagardo, dešrelę ir apšlakstykite „Grill party“ kečupu bei majonezu, užbarstykite traškių svogūnų ir skanaukite.
Atsiliepimai