Ingredientai
sviestas
110
g
cukrus
10
g
kiaušinis
1
vnt.
vanilės ekstraktas
5
ml
kakavos milteliai
30
g
kvietiniai miltai
60
g
Porcijos: 3
Gaminimo eiga
* Sviestą ištrinkite su cukrumi, kol masė pabals. Įmuškite kiaušinį, įpilkite vanilės ir išsukite.
* Į masę suberkite kakavą, miltus ir išsukite.
* Į nemažą skardą įtieskite kepimo popieriaus, patepkite jį sviestu. Sudėkite tešlą ir paskirstykite ją plonu sluoksniu. Kepkite 170 laipsnių orkaitėje 8 minutes.
* Iškepusiam lakštui leiskite atvėsti, apipjaustykite kraštus ir padalinkite į 2 lygias dalis.
* Ant vieno lakšto dėkite mėgstamų ledų ir užklokite kitu kakavinio biskvito lakštu. Dėkite į šaldiklį ir palikite per naktį.
* Ištraukę apibarstykite kakavos milteliais, pjaukite ir mėgaukitės.
Atsiliepimai