Ingredientai
Vyšniniai pomidoriukai
10
vnt.
Vištienos sultinys
200
ml
Žuvies padažas
5
šaukštai
Kokosų pienas
400
g
Alyvų aliejus
2
šaukštai
Pievagrybiai
150
g
Ryžiai
200
g
Vištienos krūtinėlių filė
400
g
Cukrus
3
šaukštai
Kario pasta
50
g
Laimo vaisių sultys
2
šaukštai
Prieskoninės žolelės
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Grybus supjaustome 4 dalis. Užkaičiame vandenį ryžiams.
Įkaitiname keptuvę, įpilame alyvuogių aliejaus, įdedame karį ir nuolat maišydami jį kepiname. Pakepus kariui, įpilame sultinį, kokosų pieną ir kaitiname gautą skystį nuolat maišydami.
Toliau supilame laimo sultis, žuvies padažą, įberiame cukraus ir toliau maišydami viską kaitiname. Užvirus vandeniui, įdedame virti ryžius.
Dedame smulkiai pjaustytą vištienos krūtinėlę, ir apverdame 1 minutę. Sudedame pievagrybius ir pomidorus ir paverdame dar keletą minučių.
Vištieną sudedame į indelį ir apibarstome prieskoninėmis žolelėmis. Ryžius serviruojame atskirame indelyje.
Atsiliepimai