Ingredientai
Paprikos
1
vnt.
svogūno
1
vnt.
lašišos filė
400
g
„Yakitori“ padažo
1
v. š.
brokolio
0.5
vnt.
vyšninių pomidorų
250
g
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
alyvuogių aliejaus
2
v. š.
svogūnų laiškų
4
vnt.
Citrinos
1
vnt.
Gaminimo eiga
1. Papriką supjaustykite stambesniais gabalėliais, svogūną – šiaudeliais. Lašišą patepkite „Yakitori“ padažu.
2. Visas daržoves sudėkite į skardą, pabarstykite druska ir juodaisiais pipirais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir viską išmaišykite. Ant daržovių sudėkite lašišą ir kepkite 180 °C temp. orkaitėje 20–25 minutes.
3. Iškepusią žuvį pabarstykite smulkintais svogūnų laiškais ir patiekite su citrinos skiltelėmis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai