Šis kopūstų troškinys turi daug umami skonio – dėl šoninės ir pomidorų pastos. Patiekalas skirtas sunaudoti nuopjovas ar užsilikusias daržoves. Patiekite su duonele.

Gaminimo eiga

* Stambiais gabaliukais supjaustykite šoninę.

* Smulkiai supjaustykite kopūstus, pastarnoką, saliero stiebą, pievagrybius, porus.

* Dideliame puode pakepkite šoninę apie 5-7 minutes, kol riebaliukas ištirps.

* Tada dėkite visas daržoves ir toliau kepkite 10 minučių, kol suminkštės.

* Dėkite pomidorų pastą ir paskrudinkite.

* Viską užpilkite vištienos sultiniu ir troškinkite uždengę dangtį 20 minučių.

* Patiekite troškinį kartą. Labai tinka su šviesia duonele ir grietine, taip pat galite užbarstyti arba įmaišyti šviežių žalumynų.

* Atvėsinus galima laikyti šaldytuve, sandariame inde apie 2-3 dienas.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai