aA
Šis, 1996 metais sukurtas žaidimas priklauso "senajai", taikių ir paprastų žaidimų erai. Paprastas valdymas, smagus veiksmas - visa tai žadina 1980-ųjų metų kompiuterinių žaidimų nostalgiją.
"Micro Machines 2"
Jei organizuojate vakarėlį ir nelabai žinote, ką sugalvoti svečiams - "Micro Machines 2" buvo ir liks puikus laiko praleidimo būdas.

Žaidimo tikslas - miniatiūrinėmis transporto priemonėmis aplenkti visus varžovus ir taip surinkti kuo daugiau taškų. Vienu metu lenktyniauti gali iki aštuonių automobilių, katerių, malūnsparnių ar kitų ratuotų bei sparnuotų aparatų. Lenktynių trasos - ypač egzotiškos. Dregsteriais galima pasivažinėti ant klozeto dangčio, o lenktyninių mašinų modeliukais - rungtyniauti ant darbastalio, kur veikia grąžtai ir spaustuvai.

Visose trasose įrengtos savotiškos kliūtys - išpiltas tepalas, įrengti tramplinai, ar tiesiog kempinė, kuria reikia pervažiuoti kriauklę, plaukioja vandenyje. Trigubai už automobilį didesnė šakutė ar virtuvinis peilis, gulintis viduryje kelio, turėtų būti savaime suprantami.

Pradėti žaisti galima vos įsijungus žaidimą. Valdymas daugiau nei paprastas - "pirmyn", "kairėn" ir "dešinėn", išimtiniais atvejais galima naudoti ir stabdžius. Kur kas sunkiau įvaldyti lenktynių mašinas - kiekviena jų kitoje trasoje kitaip greitėja, kitokia posūkių ir stabdymo dinamika. Nors žaidimas ir gali pasirodyti paprastu, nesiliausite atrasti naujų galimybių ir triukų, kuriuos galima panaudoti prieš konkurentus. Taip pat yra ir trasų redaktorius, kuriame galima įgyvendinti savo idėjas.

Net nepajusite, kaip bežaidžiant "Micro Machines 2" praeis valanda, pusdienis, o vėliau ir savaitė. Trumpos lenktynės, kuriose viską lemia ne vairavimo meistriškumas, o "nešvarūs" triukai - priešininką lengviau nustumti nuo trasos, negu jį pralenkti, yra tikrų tikriausias narkotikas. Kuris, beje, ypač stipriai žaidžiant keliese.

Nors žaidimo grafika nėra stebuklingai graži, o žaidžiant trise klaviatūros jau ima nebepakakti, jame yra "kažkas", dėl ko "Micro Machines" yra ir bus klasika.

Reikalavimai sistemai:

386 DX-33 MHz ar spartesnis procesorius, 4 MB atmintinė, MS-DOS 5.0 arba vėlesnė OS, diskinis kaupiklis, pelė, garso plokštė.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0
"Micro Machines 2"
Micro Machines 2
Micro Machines 2
Micro Machines 2
Micro Machines 2
Micro Machines 2

Top naujienos

Ant ledo – kraujo klanai, butelių šukės ir įsilinksminęs Jasikevičius: penki ritulininkų nuotykiai Lietuvoje

Pasų neturėję ir dėl to diskvalifikuoti konkurentai, dujų nuotėkis per varžybas, žiūrovus...

10 metų pakeltose lysvėse daržininkaujanti Renata Ničajienė pasakė, ką jose auginti, o ko ne

Į svetimą daržą paspoksoti mėgstantys internautai sutiks – Renatos Ničajienės pakeltos...

Tokio savaitgalio laukėme jau seniai: viena diena bus ypač vasariška

Šiandien mūsų šalies orus lems aukšto slėgio sūkurio vakarinė dalis.

Motiejūno vedama „Monaco“ dramatiškai parklupdė Šaro „Fenerbahče“

„Monaco“ su Donatu Motiejūnu dramatiškai atsitiesė Eurolygos ketvirtfinalio serijoje. Pirmame...

Fausta Marija Leščiauskaitė. Rytinė kava iš Kalabybiškio miesto savivaldybės puodelio, garbės raštai ir 100 tūkstančių šokoladui Seime (8)

„Mes čia jums tokią dovanėlę turime”, – išgirstu žodžius, kurie sukelia dejavu jausmą....

Radinys Argentinoje nustebino paleontologus: tai – čakizauras, iki šiol neregėtas unikalios anatomijos padaras

Argentinos paleontologai skelbia atradę naują vidutinio dydžio žolėdį dinozaurą – šie...