aA
Dar prieš keturis metus internetas tebuvo vyrų “klubas”, tačiau situacija labai pasikeitė. Neseniai paskelbto tyrimo duomenimis, moterų internete jau daugiau nei vyrų.
Per pirmąjį šių metų ketvirtį moterys sudarė 50,4 proc. interneto populiacijos ir pasak ekspertų, moterų dar daugės. Iš viso per praėjusius metus interneto vartotojų padaugėjo 22,4 proc., o moterų internete - 34,9 proc. Įdomu ir tai, jog paauglių nuo 12 iki 17 metų padaugėjo net 125 proc.

Taigi, ko internete ieško tokia daugybė moterų? Pasak specialistų - panašių dalykėlių, kaip ir realiame pasaulyje.

Taupyti, taupyti, taupyti - moterys nemėgsta klaidžioti po daugybę interneto svetainių - jo visą laiką grįžta ten, kur siūlomos geriausios kainos ir greičiausias aptarnavimas. Pasak mokslininkų, moterys paprastai turi netgi mažiau laiko nei vyrai. Jos ateina, nusiperka ir išeina.

Vietelės, kur būtų galima apsipirkti ir pabendrauti - apžiūrėkite šias svetaines, kurios teigia esančios labai lankomos: “Alldays.com”, “Avonorder.com”, “Oilofolay.com”, “Chadwicks.com”.

Patogumo - moterims visiškai neįdomu kiek žmonių ir kiek laiko kūrė svetainę, ir jos neturi jokio noro prieš naudodamosi skaityti vartotojo instrukciją. Jei svetainė yra lengvai suprantama, joje sunku pasiklysti ir yra naudingos informacijos - sėkmė garantuota.

Moterys, priešingai vyraujančiai nuomonei, nejaučia potraukio spoksoti į monitorių su kavos puodeliu rankoje. Taigi, internetas turės prisitaikyti prie jų.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0

Top naujienos

Iš Grybauskaitės – įspėjimas dėl JAV rinkimų baigties papildyta

Artėjant šalies vadovo rinkimams , kadenciją baigusi prezidentė Dalia Grybauskaitė tikina...

Atamanas po revanšo prieš „Maccabi“ pramušė dugną: noriu, kad į Eurolygą grįžtų Rusijos klubai

Atėnų „Panathinaikos“ pasinaudojo tuo, kad Tel Avivo „Maccabi“ neturėjo savo lyderio Wade'o...

Karas Ukrainoje. Žiniasklaida: JAV ruošia 6 mlrd. vertės karinės pagalbos paketą Ukrainai Ukraina atitraukia iš fronto amerikietiškus tankus „Abrams“

JAV ruošiasi paskelbti vieną didžiausių karinės pagalbos paketų Ukrainos istorijoje. Bendra jo...

Pomėgį pavertė sėkmingu verslu – per dieną sulaukia 300 klientų: turi gudrų planą ateičiai (2)

Nors Lietuvoje neturime kalnų ir uolų, užsiimti laipiojimo sportu gali kiekvienas. „Bonobo...