aA
Vakar vos tik sužinoję, kad Virgilijus Alekna tapo olimpiniu čempionu, Kupiškio rajone Terpeikių kaime esančią jo tėvų sodybą aplankė svečiai. Tėvus Janiną ir Stasį bei Virgilijaus brolį Ričardą ir seserį Žydrą sveikino Kupiškio rajono meras L.Apšega, kiti valdžios atstovai, kaimynai. Stasio Aleknos klasės draugas Gediminas Jėčius pas olimpinio čempiono tėvus atėjo nešinas šampano buteliu.
Aleknos
© "Lietuvos žinios"
Aleknų šeima neslėpė džiaugsmo, tačiau tėvai kaip ir olimpinis čempionas džiaugėsi santūriai. Visa šeima stebėjo Virgilijaus pasirodymą per Lietuvos televiziją, tačiau po pirmo nelabai sėkmingo metimo staiga dingo elektra. Brolis, gyvenantis pas tėvus, sujudo ieškoti gedimo, skambino kaimynams. Laimei, po penkių minučių elektra atsirado.

"Girdime, kad komentatorių balsai ramūs, ir mes nusiraminome, kad galbūt viskas tvarkoje", - pasakojo sesuo Žydra. Nors artimieji tikėjo Virgilijaus sėkme, tačiau visiškai nusiramino tik išgirdę, kad jis tapo olimpiniu čempionu. Jie nespėjo iššauti iš anksto nusipirktą šampaną, nes reikėjo išklausyti sveikinimus telefonu.

Pirmieji paskambino Virgilijaus krikštatėviai iš Kupiškio, vėliau užgriuvo svečiai ir žurnalistai. Aleknos tėvai pasakojo, kad Virgilijus nuo pat mažens domėjosi sportu, kaip ir visi berniukai žaidė krepšinį. Pasak jų, užsispyrimą sūnus paveldėjo iš motinos.

Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0