aA
Plakatas
Plakatas
© "Lietuvos žinios"
Nuomonė

NKS vadovybė apie sugadintą plakatą sužinojo tik iš LŽ. Sąjungos atstovas spaudai Albinas Pilipauskas mano, kad yra žmonių, kurie įvairiais būdais reiškia savo nuomonę. "Jeigu jie neatskiria teisybės nuo neteisybės ir, jų nuomone, čia esančią neteisybę užrašo ant plakato, nepasakyčiau, kad tai yra tinkamiausias būdas", - sakė jis.

NKS rinkimų štabo konsultantas Virgilijus Savickas LŽ sakė, kad subjaurotas plakatas bus pakeistas. Policijos pagalbos partija greičiausiai neieškos. "Toks vandalizmas gali būti bet kur ir bet kada, ten, kur pasiekia", - mano jis.

V.Savicko manymu, plakatą turbūt sugadino koks žmogus, norėjęs "išreikšti save". "Šiuo atveju tai vieno žmogaus nuomonė, jeigu ten nepasirašo kokia nors konkuruojanti partija, svarstė NKS konsultantas. - Nors aš netikiu, kad kas nors galėtų to imtis - juk dabar partijos prieš rinkimus garbės kodeksus pasirašo".

Viršijo

V.Savickas LŽ sakė nežinąs, kiek kainavo ši reklamos kampanija. Pasak jo, NKS nebuvo daroma jokių nuolaidų, todėl partija sumokėjo pagal galiojančius vidutinius reklamos įkainius. Reklamos agentūrų teigimu, vidutiniškai vieno 24 kv. metrų reklaminio stendo nuoma mėnesiui kainuoja apie 2 700 Lt, 40 kv. metrų - 4 200 Lt, 64 kv. metrų - 6 200 Lt. Išsinuomojus daugiau reklaminių stendų arba reklamą užsisakant ilgiau kaip trims mėnesiams, taikomos nuolaidos.

NKS reklamuojančių plakatų yra iškabinta apie 30, ne tik septyniuose didžiuosiuose šalies miestuose, bet ir provincijoje - Ukmergėje, Žemaitijoje. V.Savicko teigimu, ši reklama nesusijusi su artėjančiais Seimo rinkimais, bet "informuoja apie naują partiją". Prieš kurį laiką NKS atstovai teigė, kad plakatai tekabos mėnesį. Šis terminas pasibaigęs jau prieš kelias savaites.

Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0