aA
Naujas BMW "žaisliukas" Z8 kainuoja vos ne pusę milijono litų. Vakar Katedros aikštėje išsirikiavo naujausių BMW kolona. Smalsūs praeiviai dar ir šiandien turi galimybę ne tik akis paganyti, bet ir išbandyti naujausius automobilius pasivažinėdami jais Vilniaus gatvėmis.
BMW
BMW
© "Lietuvos žinios"
Katedros aikštėje net 11 BMW laukia norinčiųjų jais pasivėžinti. "Žinoma, pirmiausia automobilius gali išbandyti kviestiniai svečiai esami ir būsimi klientai, LŽ sakė Lina Zaleckienė, BMW importo koordinatorė. - Tačiau jei yra laisvas automobilis, kiekvienas interesantas kviečiamas juo pasivažinėti".

Smalsuolis gali pats vairuoti automobilį arba prašvilpti sostinės gatvėmis patogiai įsitaisęs šalia vairuotojo. BMW sostinės centre išrikiuoti neatsitiktinai. "iią vietą išsirinkome todėl, kad čia daugiausia praeivių, aiškino L.Zaleckienė. - Be to, visoje Europoje vyksta naujausių modelių pristatymas. Neatsiliekame ir mes".

Vis dėlto ne visais automobiliais kiekvienas praeivis gali pasivėžinti. Naujausi modeliai BMW X5 ir Z8 išstatyti tik parodai. Jie ir kelia didžiausią susidomėjimą. Klientai, sumanę įsigyti BMW, turi galimybę patys pasijusti esantys automobilio kūrėjai ir dizaineriai. Pasak L.Zaleckienės, šalia BMW gamyklos yra atidarytas "Indvidual" skyrius, kuriame pagal kliento užsakymą komplektuojami automobiliai: "Galima išsirinkti spalvą, nestandartinę įrangą, vidaus apdailą. Į kai kuriuos automobilius, jeigu pageidaujama, įmontuojamas netgi televizorius ar fakso aparatas". Žinoma, pagal individualų užsakymą sukomplektuotas automobilis gerokai pabrangsta.

Naujausio X5 modelio automobilio kaina - 154216 tūkst. Lt, o Z8 siekia net 420 tūkst. Lt. Pasak BMW atstovės, tautiečiai automobiliams pinigų negaili jau yra užsakymų vos ne pusę milijono litų kainuojančio Z8 modelio BMW.

Rytoj šie automobiliai bus pristatomi kauniečiams, o poryt - klaipėdiečiams.

Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0