aA
“Compaq Computers” ir IBM sudarė bendradarbiavimo duomenų saugojimo technologijų kūrimo srityje sutartį. Bendram darbui planuojama išleisti apie 1 mlrd. JAV dolerių (4 mlrd. Lt).
Kaip teigiama bendrame pranešime, siekdamos abiejų kompanijų kuriamų duomenų saugojimo įrenginių ir programinės įrangos suderinamumo, jos prekiaus viena kitos produktais.

“Compaq” ir IBM taip pat pažadėjo padėti vystyti duomenų saugojimo standartus bendriems duomenų saugyklų tinklams. Dabar veikiantys duomenų tinklai vienoje kompanijoje dažnokai būna nesuderinami su kitų kompanijų tinklais.

Linda Sanford, IBM duomenų saugojimo sistemų padalinio direktorė, pareiškė, jog vartotojams patogiau naudoti labiau suderintas sistemas.

“Smulkesni prekiautojai, užsiimantys nepaplitusių sistemų ir duomenų saugojimo standartų platinimu, ilgainiui supras, kad jų klientai vis labiau atsiriboja nuo informacinės visuomenės”, teigė L.Sanford.

Vienas stambiosios pramonės analitikų yra pastebėjęs, jog žengimas į priekį siekiant kuo didesnio naudojamų sistemų suderinamumo yra teigiamas reiškinys, veikiantis visą pramonę.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0

Top naujienos

Motiejūno vedama „Monaco“ dramatiškai parklupdė Šaro „Fenerbahče“

„Monaco“ su Donatu Motiejūnu dramatiškai atsitiesė Eurolygos ketvirtfinalio serijoje. Pirmame...

Fausta Marija Leščiauskaitė. Rytinė kava iš Kalabybiškio miesto savivaldybės puodelio, garbės raštai ir 100 tūkstančių šokoladui Seime (5)

„Mes čia jums tokią dovanėlę turime”, – išgirstu žodžius, kurie sukelia dejavu jausmą....

Radinys Argentinoje nustebino paleontologus: tai – čakizauras, iki šiol neregėtas unikalios anatomijos padaras

Argentinos paleontologai skelbia atradę naują vidutinio dydžio žolėdį dinozaurą – šie...

Paaiškėjo, kur ir kada bus galima atsisveikinti su netikėtai žuvusiu bosistu Pauliumi Jaskūnu (1)

Po žinios apie ketvirtadienį tragiškai žuvusį bosistą Paulių Jaskūną prabilo ir vyro...

Stilingi vilniečiai – naujausios kolekcijos pristatymo vakarėlyje

Nors oras už lango neprimena pavasario, madingiausiose šalies drabužių parduotuvėse šiltojo...