aA
Vokietijos televizijos kompanija ieško asmenų, norinčių tapti kibernetinės žmogaus medžioklės aukomis.
“ExtraMile” planuoja įgyvendinti dar 1980 metais Stepheno Kingo novelėje “Running Man” idėją ir jos realizaciją visam pasauliui transliuoti internetu.

“Reality Run” dalyviai nepažįstamame mieste turės slėptis 24 dienas, o stebėtojai internetu galės duoti patarimus “medžiotojams”.

Pagal žaidimo taisykles, medžiotojas atradęs bėglį, gaus 10 000 JAV dolerių prizą, o jei auka visą laikotarpį išliks nepastebėta, ji laimės iki 100 000 JAV dolerių. Bet dėl šių pinigų jis turės 24 dienas išgyventi nuolatinėje stresinėje būsenoje ir nuolat patirti sunkius fizinius krūvius.

Medžiojamasis negalės gyventi nuolatinėje vietoje, jis negalės palikti nustatytos teritorijos, be to, kiekvieną dieną jis turės atlikti bent po vieną užduotį, kurios rezultatus (nuotraukas ir garsus). Taip pat prie aukos bus nuolat prijungtas mikrofonas ir internautai galės nuolat girdėti, ką auka sako ir kaip ji kvėpuoja.

Žaidime galima dalyvauti ir medžiotojų pusėje. Kiekvienas internautas gali internetu siųsti patarimus profesionaliam medžiotojui, o Berlyno gyventojai galės patys bandyti surasti auką ir uždirbti solidžią pinigų sumą.

Norintys dalyvauti žaidime turės pereiti išsamų medicininį patikrinimą ir galės dalyvauti žaidime tik tuomet, kai bus pripažintas visapusiškai tinkamu.

Pirmasis žaidimo, kurį žadama rengti kiekvieną mėnesį, etapas prasidės rugpjūčio 1d. Berlyne, o vėliau žaidimas persikels į kitus didelius miestus. Paskutinis žaidimo etapas, prasidėsiantis 2001 metų rugpjūčio 1d. vyks Niujorke.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0