aA
Liepos mėnesį bus pradėtos atmintinės, lengvai telpančios kišenėje ir galinčios saugoti iki 128 MB duomenų, prekyba.
Šios “Thumbdrive” vadinamos saugyklos dydis nelabai skirsis nuo kramtomos gumos pakelio, ji galės dirbti "įjunk ir dirbk" (plug-and-play) režimu.

Kompanijos “Ei” sukurtas "Thumbdrive" kaupiklis jungiamas tiesiai į USB prievadą, duomenų talpa jame svyruoja nuo 16 iki 128 MB.

Mažiausios talpos kaupiklis kainuos 70 JAV dolerius (280 litų), o talpiausias – 400 dolerių (1600 litų). Netrukus turėtų pasirodyti ir 256 MB talpos atmintinės versija. Naujasis "Thumbdrive" veikia "Windows 98" ir "Windows 98 SE" operacinėse sistemose.

Naujasis produktas turėtų ypač patikti nešiojamųjų kompiuterių vartotojams. Tai yra patogus būdas perkelti įvairiai reikalingai informacijai: MP3 byloms, prezentacijoms, darbo dokumentams.

Šiame kaupiklyje naudojama technologija panaši į "Sandisk CompactFlash" atminties modulius. Tačiau, skirtingai nuo jų, negalės būti naudojama su tokiais išoriniais įrenginiais, kaip skaitmeninės kameros.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0